Libnet.ro
UNICEF

21:45

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa 1946

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani, transmite Reuters si Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Economia Statelor Unite a crescut cu 4% in trimestrul al patrulea

Economia americana, prima a lumii, a inregistrat o crestere trimestriala anualizata de 4% in cel de-al patrulea trimestru al acestui an, potrivit datelor provizorii publicate de Biroul pentru analiza economica din Statele Unite. Ritmul de crestere, in linie cu estimarile analistilor, a venit dupa avansul trimestrial record de 33% din trimestrul al treilea. Evolutia indica continuarea procesului de redresare al economiei americane, evolutie in contrast cu cea a economiei europene care a reintrat in teritoriul contractiei pe final de 2020 si la inceputul acestui an.

Melania Trump isi formeaza o noua echipa: Ce si-a propus sa faca fosta prima-doamna a Statelor Unite

Melania Trump a inceput sa faca demersuri pentru rolul ei post-Casa Alba, relateaza postul de televiziune CNN, care precizeaza ca fosta prima-doamna a Statelor Unite isi va desfasura activitatea de la Palm Beach, Florida.

SUA inregistreaza in 2020 cel mai mare declin economic de la 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )