Libnet.ro
UNICEF

09:31

Economia Turciei, in cea mai grava scadere din ultimii noua ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Turciei, in cea mai grava scadere din ultimii noua ani

Economia Turciei s-a contractat cu 3% in trimestrul patru, inregistrand cea mai slaba performanta din ultimii noua ani, acesta fiind cel mai clar indiciu ca criza valutara din 2018 impinge tara in recesiune, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Economia Turciei s-a contractat cu 3% in trimestrul patru, cea mai grava scadere din ultimii noua ani

Economia Turciei s-a contractat cu 3% in trimestrul patru, inregistrand cea mai slaba performanta din ultimii noua ani, acesta fiind cel mai clar indiciu ca criza valutara din 2018 impinge tara in recesiune, transmite Reuters.

Stefan Banica jr, mesaj neasteptat la concertul de Ziua Femeii: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani

Reactiile critice la adresa actualei guvernari se inmultesc pe scenele din Romania. La spectacolul sustinut pe 7 martie de Stefan Banica jr. , in Bucuresti, dedicat Zilei Femeii, artistul a spus, inainte de una dintre piesele sale: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani. Gestul sau a fost aplaudat indelung de catre cei aflati in sala. Summary.

Economia Turciei s-a contractat cu 3% in trimestrul patru

Economia Turciei s-a contractat cu 3% in trimestrul patru, inregistrand cea mai slaba performanta din ultimii noua ani, acesta fiind cel mai clar indiciu ca criza valutara din 2018 impinge tara in recesiune, transmite Reuters.

Guinness World Records a anuntat cine este cea mai varstnica persoana din lume

O japoneza in varsta de 116 ani, care iubeste matematica si considera ca cel mai bun moment din viata ei este acum, a fost confirmata drept cea mai varstnica persoana din lume, a anuntat, sambata, Guinness World Records, potrivit AFP.

Laserul de la Magurele atinge cea mai mare putere din lume

Pe data de 7 martie, in premiera mondiala, Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics a atins puterea de 10 PetaWatts, informeaza.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10 PetaWatts.

DISPUTELE cu Statele Unite au dus la RECESIUNE in economia Turciei pentru prima data in ultimii zece ani

La sfarsitul anului 2018 economia Turciei a intrat in prima recesiune economica a ultimilor 10 ani, relateaza BBC, care citeaza datele oficiale economice remise de institutul national de statistica.

Tariceanu: Justitia selectiva din ultimii 12 ani, facuta pentru a elimina elite, este un grav regres

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, lider al ALDE, a declarat sambata ca justitia selectiva din ultimii 12 ani, care a fost facuta pentru a elimina elite intelectuale, este un grav regres, transmite Mediafax.

Calinescu: Liviu Dragnea este, probabil, cea mai saraca figura a Puterii

Actorul si realizatorul de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a criticat din nou actuala coalitie aflata la guvernare, fiind de parere ca doar Bruxelles-ul ar mai putea tine in frau atitudinea dictatoriala, si a declarat ca Liviu Dragnea este cea mai saraca figura a Puterii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )