LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • 4 firme private din 10 sunt pe pierdere in Romania. Companiile insolvente genereaza trei sferturi din creditele neperformante (raport BNR)
 • Numarul firmelor private cu pierderi a crescut simtitor, pana la 244.600, adica 41% din totalul firmelor private. Firmele cu pierderi vin in principal din comert (38%) si servicii si utilitati (37%), cele mai mari pierderi fiind inregistrate insa in servicii si utilitati (12,8 miliarde lei, respectiv 31% din pierderea agregata) si industrie...
  Hotnews.ro - 06 Oct 2015, 14:36

  Citeste articolul complet:
  4 firme private din 10 sunt pe pierdere in Romania. Companiile insolvente genereaza trei sferturi din creditele neperformante (raport BNR)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.674 sec.