Libnet.ro
UNICEF

14:46

Accident rutier in Agigea. Sase masini sunt implicate

Antena3 Antena3,
Accident rutier in Agigea. Sase masini sunt implicate

Sase masini au fost implicate intr-un accident rutier care a avut loc pe DN39, in zona localitatii Agigea, din judetul Constanta. O persoana a fost ranita, suferind leziuni usoare. Traficul a fost op. continuă pe Antena3

Accident rutier grav la Brasov! Sunt sapte victime

Un accident in care au fost implicate mai multe autoturisme, soldat cu ranirea a sapte persoane, a avut loc vineri dimineata, pe DN 1, la iesirea din Predeal, conform ISU Brasov. Accidentul s-a petrecut pe.

GRAV accident rutier in Buzau! in urma impactului, un autoturism a luat foc. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs vineri pe soseaua de centura a Buzaului, o masina cu GPL luand foc in urma impactului. Accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unei masini, in varsta de 20 de ani, nu a.

Accident grav in judetul Buzau! Sunt cinci victime

Un grav accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau. in urma impactului, cinci persoane au fost ranite. O soferita de 23 de ani s-a angajat in efectuarea unui viraj la.

Un tanar motociclist a fost ranit grav intr-un accident rutier pe Transalpina

Un accident rutier s-a petrecut, sambata, pe soseaua Transalpina. Un motociclist a fost ranit grav dupa ce a cazut pe carosabil.

Un copil este in coma si alti trei raniti intr-un accident rutier. Soferul era baut

Un minor este in stare grava si alti trei au fost raniti intr-un accident rutier produs duminica pe drumul dintre Ovidiu si Mihail Kogalniceanu.

Accident rutier in apropiere de statia de taxare Giurgeni-Vadu Oii. Un tanar de 16 ani a murit

Un accident rutier grav s-a produs luni, 16 iulie, in apropierea statiei de taxare de la Giurgeni-Vadu Oii. Un tanar, lovit de o masina, si-a pierdut viata.

O intreaga familie, implicata intr-un accident rutier la Letcani. Soferul a adormit si masina s-a izbit de un copac

Mai multe echipaje SMURD Iasi au intervenit pentru a salva victimele unui accident rutier care a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata la Letcani, dupa ce un sofer din Republica Moldova a adormit la.

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau, cinci persoane fiind ranite. O soferita, in varsta de 23 de ani, s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga pentru.

Accident teribil in zona de nord a Capitalei. Sase masini au fost implicate

Sase autoturisme au fost implicate intr-un accident produs vineri in zona de nord a Capitalei. O persoana a fost ranita grav si a fost transportata la spital. Se pare ca soferul care ar fi produs.

Accident teribil in Iasi. Un colonel de politie si-a pierdut viata

Tragedie in Iasi. Un barbat de 65 de ani, colonel de Politie in rezerva, a decedat in urma unui accident rutier. La locul faptei au fost implicate doua autoturisme si un TIR. La fata locului s-au deplasat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )