Libnet.ro
UNICEF

06:00

Actionarii Antibiotice vor primi dividende de 6,7 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii Antibiotice vor primi dividende de 6,7 milioane lei

Randament brut de 2%, cu plata in octombrie Antibiotice Iasi ATB) va distribui dividende in suma de 6,7 milioane de lei, din profitul anului trecut, de 34,3 milioane de lei, din care 3,56 milioane de lei vor merge catre actionarul majoritar, Ministerul Sanatatii, ce detine 53% din producatorul de medicamente, conform hotararii de ieri a actionarilor ATB, publicata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Actionarii Antibiotice vor primi dividende de 6,7 milioane lei

Randament brut de 2%, cu plata in octombrie Antibiotice Iasi ATB) va distribui dividende in suma de 6,7 milioane de lei, din profitul anului trecut, de 34,3 milioane de lei, din care 3,56 milioane de lei vor merge catre actionarul majoritar, Ministerul Sanatatii, ce detine 53% din producatorul de medicamente, conform hotararii de ieri a actionarilor ATB, publicata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani de Paste. Vor primi bani in plus la salariu

Mai multi angajati norocosi vor primi prime cu ocazia sarbatorilor de Paste. Peste 55% dintre angajatorii din Romania vor oferi beneficii salariale sau prime, cu ocazia Pestelui. Jumatate dintre acestia.

Salarii MARITE cu aproape 13%. Romanii care vor primi mai multi BANI

Mai multi romani s-ar putea bucura de salarii mai mari cu pana la 12,7%.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )