LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Actiunile Eastman Kodak au crescut cu peste 300%, dupa ce Trump a anuntat un acord cu compania pentru producerea de ingrediente pentru medicamente ca reactie la criza coronavirusului
 • Actiunile Eastman Kodak au crescut miercuri cu 330%, la circa 26 de dolari pe unitate, dupa ce presedintele american Donald Trump a anuntat un acord cu compania pentru producerea de ingrediente pentru medicamente generice ca reactie la pandemia de coronvirus, relateaza CNBC.
  Adevarul.ro - 30 Iul, 07:50

  Citeste articolul complet:
  Actiunile Eastman Kodak au crescut cu peste 300%, dupa ce Trump a anuntat un acord cu compania pentru producerea de ingrediente pentru medicamente ca reactie la criza coronavirusului


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.518 sec.