LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Alerta: 3 tone de alimente stricate, descoperite in restaurante, pensiuni si supermarketuri din zone turistice. Ce amenzi au primit comerciantii
 • Controale ANSVSA in zonele de agrement si localitatile de interes turistic pentru evitarea toxiinfectiilor alimentare in sezonul estival 2019, au scos la iveala o serie de nereguli, inspectorii confiscand spre distrugere 3.016 kg de produse alimentare de origine animala care prezentau risc pentru sanatatea consumatorilor.
  Adevarul.ro - 13 Sep 2019, 11:51

  Citeste articolul complet:
  Alerta: 3 tone de alimente stricate, descoperite in restaurante, pensiuni si supermarketuri din zone turistice. Ce amenzi au primit comerciantii


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.407 sec.