Libnet.ro
UNICEF

10:15

O ALTA DECIZIE A CCR: Legea de modificare a OUG prin care au fost suspendate ratele debitorilor - neconstitutionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O ALTA DECIZIE A CCR: Legea de modificare a OUG prin care au fost suspendate ratele debitorilor - neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a dat o noua lovitura. Legea pentru aprobarea Ordonantei 372020 privind suspendarea ratelor bancare a debitorilor afectati de pandemia de Covid 19 a fost declarata, astazi, neconstitutionala, potrivit comunicatului CCR. continuă pe Ziarul Bursa

O ALTA DECIZIE A CCR: Ordonanta prin care au fost suspendate ratele debitorilor - neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a dat o noua lovitura. Legea pentru aprobarea Ordonantei 372020 privind suspendarea ratelor bancare a debitorilor afectati de pandemia de Covid 19 a fost declarata, astazi, neconstitutionala, potrivit comunicatului CCR.

Decizie CCR in favoarea clanului Stanescu. Legea PSD care ingreuneaza vanzarea de terenuri agricole este constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis marti ca este constitutionala legea initiata de PSD prin care strainii, fie ca persoane fizice sau ca persoane juridice, si cetatenii romani care nu sunt fermieri vor putea cumpara mai greu terenuri agricole. Legea pare a favoriza doar marii fermieri autohtoni si baronii locali, precum si pe clanul Stanescu.

DOCUMENT Guvernul a atacat la CCR legea USR privind DNA-ul padurilor

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea USR privind infiintarea DNA-ului padurilor, in sesizarea semnata de Ludovic Orban mentionandu-se ca nu sunt precizate sursele de finantare, actul normativ are deficiente in privinta calitatii, claritatii si previzibilitatii legii, la capitolui infractiuni, avand totodata probleme si in privinta prevederilor referitoare la angajarile pentru institutie.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )