Libnet.ro
UNICEF

20:45

ANAF a colectat anul trecut 214,95 miliarde lei la buget, cea mai mare incasare anuala din 2003 pana in prezent si cu aproape 8% mai mult decat in 2016

Adevărul Adevărul,
ANAF a colectat anul trecut 214,95 miliarde lei la buget, cea mai mare incasare anuala din 2003 pana in prezent si cu aproape 8% mai mult decat in 2016

ANAF transmite ca a colectat 214,95 miliarde lei la buget, in anul 2017, si a realizat programul prevazut de legea bugetului. Aceasta suma reprezinta cea mai mare incasare anuala realizata de ANAF din 2003, anul infiintarii institutiei, pana in prezent. continuă pe Adevărul

ANAF a colectat anul trecut cea mai mare suma incasata din 2003 pana in prezent

ANAF transmite ca a colectat 214,95 miliarde lei la buget, in anul 2017, si a realizat programul prevazut de legea bugetului. Aceasta suma reprezinta cea mai mare incasare anuala realizata de ANAF din 2003, anul infiintarii institutiei, pana in prezent.

ANAF a incasat 214,9 miliarde de lei, in 2017, cu aproape 8% mai mult decat anul anterior

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a incasat 214,95 miliarde lei, anul trecut, cu 7,8% peste 2016, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei citat de Agerpres .

ANAF a colectat aproape 215 miliarde lei anul trecut

Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat astazi ca a colectat 214,95 miliarde lei in 2017 si a realizat programul prevazut de legea bugetului, in conditiile in care planul de incasari pentru anul trecut a fost de 214,37 miliarde lei, potrivit News. ro.

Investitiile globale in energiile regenerabile au crescut cu 3% anul trecut

Investitiile globale in energiile regenerabile au urcat anul trecut cu 3%, pana la 333,5 miliarde de dolari, dar sub nivelul record de 360 de miliarde de dolari din 2015, arata un studiu publicat de analistii Bloomberg New Energy Finance BNEF), transmite Reuters, conform Agerpres.

Sectorul energiei - atractiv pentru fuziuni si achizitii, anul trecut

Piata de fuziuni si achizitii M and A) din Romania a avut, anul trecut, o valoare cuprinsa intre 4 si 4,6 miliarde de euro, potrivit unei analize Deloitte, in care au fost adaugate tranzactiile publice, dar si cele cu valoare necomunicata.

Tigari de contrabanda de peste doua milioane de euro, confiscate anul trecut de politistii de frontiera suceveni

Anul trecut, politistii de frontiera suceveni au descoperit si confiscat 891. 870 de pachete cu tigari de contrabanda, a caror valoare pe piata neagra de desfacere se ridica la suma de 9. 100 de lei.

Euronews: Protestele din Romania de anul trecut nu au schimbat nimic pe termen lung

Protestele de anul trecut nu au schimbat nimic pe termen lung in peisajul politic romanesc, scrie Euronews. Expertii spun ca proiectele de lege fata de care au protestat romanii inca din iarna anului trecut sunt in continuare pe agenda legislativa.

Peste 15 milioane de masini au fost vandute anul trecut in UE, record al ultimilor 10 ani

Peste 15 milioane de autoturisme noi au fost vandute anul trecut in Uniunea Europeana, inregistrandu-se un record al ultimilor zece ani, a anuntat miercuri Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), potrivit DPA, citata de Agerpres .

Primaria Capitalei ofera 2.500 de vouchere, pentru achizitionarea de biciclete, participantilor care s-au inscris anul trecut pe lista

Proiectul a debutat anul trecut, cand au fost acordate in prima faza 5. 000 de vouchere, insa din cauza numarului foarte mare de bucuresteni inscrisi, CGMB a aprobat suplimentarea numarului de vouchere in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) din septembrie.

Elevii nu mai au voie cu telefoane la ore. Unele unitati de invatamant din Craiova au adoptat acesata regula de anul trecut

Ministrul Educatiei a anuntat noi schimbari, iar de luni elevii nu mai au voie cu telefoane la ore. Unele unitati de invatamant din Craiova au adoptat aceasta regula de anul trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )