Libnet.ro
UNICEF

09:15

ANAF a colectat anul trecut cea mai mare suma incasata din 2003 pana in prezent

Adevărul Adevărul,
ANAF a colectat anul trecut cea mai mare suma incasata din 2003 pana in prezent

ANAF transmite ca a colectat 214,95 miliarde lei la buget, in anul 2017, si a realizat programul prevazut de legea bugetului. Aceasta suma reprezinta cea mai mare incasare anuala realizata de ANAF din 2003, anul infiintarii institutiei, pana in prezent. continuă pe Adevărul

ANAF a colectat anul trecut 214,95 miliarde lei la buget, cea mai mare incasare anuala din 2003 pana in prezent si cu aproape 8% mai mult decat in 2016

ANAF transmite ca a colectat 214,95 miliarde lei la buget, in anul 2017, si a realizat programul prevazut de legea bugetului. Aceasta suma reprezinta cea mai mare incasare anuala realizata de ANAF din 2003, anul infiintarii institutiei, pana in prezent.

Tanara care a luat cea mai mare nota din lume la examenul Cambridge, la Studii Media, este din Romania

O eleva de la Transylvania College din Cluj a obtinut cea mai mare nota din lume la examenul Cambridge de Studii Media.

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Scafandrii au dat peste cea mai mare pestera subacvatica din lume, considerata un adevarat portal catre acum 10.000 de ani

Dupa zece luni de explorare neincetata, oamenii de stiinta din Mexic au descoperit cel mai mare sistem de pesteri subacvatice din lume, considerat de catre multi experti un loc spectaculos, scrie Science Alert.

VIDEO Cea mai mare pestera subacvatica a fost descoperita in Mexic si are o lungime de 347 de kilometri

Pestera subacvatica, descoperita de un grup de explorare care este parte a proiectului Great Maya Aquifer GMA), este considerata cel mai important sit arheologic subacvatic, fiind casa a mai mult de o suta de evidente arheologice, potrivitNational Geographic.

Dodon: Sistemul electoral mixt este cea mai mare garantie ca PSRM va fi la guvernare dupa alegerile din 2018

Igor Dodon ii contrazice pe cei care sustin ca socialistii ar fi acumulat mai multe mandate in cadrul sistemului electoral proportional si subliniaza ca anume sistemul mixt este cel care ii va aduce succesul la alegerile parlamentare din 2018.

Romania a avut a treia cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE, in decembrie

Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana a scazut usor in decembrie, la 1,7%, cele mai mari niveluri fiind inregistrate in Lituania si Estonia, Marea Britanie si Romania, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

Ce a descoperit barbatul care a facut munca a zeci de cercetatori

Oamenii de stiinta au fost anuntati de un simplu cetatean ca a avut loc o eruptie vulcanica subacvatica. Mai trist este ca a fost cea mai mare eruptie de acest gen inregistrata vreodata. Un simplu barbat a surprins pe fereastra avionului cea mai mare eruptie subacvatica inregistrata vreodata, eruptie despre care oamenii de stiinta nici [].

ANM: Ninsori in cea mai mare parte a tarii, in urmatoarele doua zile. La munte, vantul va sufla cu putere, iar in Moldova se va forma polei

Vremea rea va continua in acest sfarsit de saptamama, in prima parte a intervalului fiind anuntate ninsori in Transilvania si Maramures, dar si precipitatii mixte in Moldova, unde se va forma ghetus si polei, avertizeaza meteorologii.

Ana Bogdan, in turul al treilea la Australian Open. E cea mai importanta performanta din cariera

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a reusit cea mai mare performanta a carierei, calificarea in turul al treilea al unui turneu de Mare Slem, joi, la Australian Open, dupa ce a invins-o pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )