LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Anuntul care ZGUDUIE diaspora: Statul va CONFISCA toti banii trimisi in tara, daca nu sunt insotiti de DOCUMENTE justificative! Romanii care trimit bani acasa sunt considerati infractori. Vezi AICI modificarile groazei!
 • Guvernul a aprobat in sedinta de saptamana trecuta un proiect de lege initiat de Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB), prin care orice suma mai mare de 2.000 de euro,...
  Ultimele articole - B1.ro - 04 Iun 2018, 16:21

  Citeste articolul complet:
  Anuntul care ZGUDUIE diaspora: Statul va CONFISCA toti banii trimisi in tara, daca nu sunt insotiti de DOCUMENTE justificative! Romanii care trimit bani acasa sunt considerati infractori. Vezi AICI modificarile groazei!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.574 sec.