LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Apel al Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei: Nu spargeti pusculita copiilor. Pensiile private in 6 intrebari, 5 raspunsuri si o singura voce
 • Coalitia pentu Dezvoltarea Romaniei a prezentat joi un document in care lanseaza un apel la Guvern sa nu sparga pusculita copiilor. Reprezentantii trec in revista toate declaratiile contradictorii ale guvernantilor despre Pilonul II de pensii si raspund la mai multe intrebari pentru a lamuri efectele tuturor acestor controverse.
  Adevarul.ro - 24 Mai 2018, 15:37

  Citeste articolul complet:
  Apel al Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei: Nu spargeti pusculita copiilor. Pensiile private in 6 intrebari, 5 raspunsuri si o singura voce


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.517 sec.