LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Autostrada Sibiu-Pitesti. Tronsonul 3 se face dupa un studiu din 2008. ONG: Constructorii seriosi nu vor depune oferte, ci doar cei interesati sa speculeze
 • Asociatia Pro Infrastructura afirma ca documentatia pentru tronsonul 3 al Autostrazii Sibiu-Pitesti este un studiu de fezabilitate minimal din 2008, aspru criticat de Comisia Europeana. Exista premisele ca majoritatea constructorilor seriosi sa nu depuna oferte, ci doar cei interesati sa speculeze, a transmis API.
  Adevarul.ro - 09 Oct, 14:34

  Citeste articolul complet:
  Autostrada Sibiu-Pitesti. Tronsonul 3 se face dupa un studiu din 2008. ONG: Constructorii seriosi nu vor depune oferte, ci doar cei interesati sa speculeze


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.536 sec.