Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autostrada Unirii: Romania va cere finantare europeana. De cati bani este nevoie

Adevărul Adevărul,
Autostrada Unirii: Romania va cere finantare europeana. De cati bani este nevoie

Presedintele Comisiei pentru Transporturi si Infrastructura din Camera Deputatilor, Marius Bodea PNL), sustine ca autostrada A8 - Ungheni-Iasi-Targu Mures va primi finantare europeana, chiar daca Romaniei ii vor fi alocati in perioada 2021-2027 mai putini bani de la Comisia Europeana decat in exercitiul financiar precedent. continuă pe Adevărul

Cati bani cere, de fapt, Vladuta Lupau sa cante la o nunta. Veniturile din Youtube se pare ca nu-i ajung!

Vladuta Lupau s-a facut rapid remarcata in industria muzicala din Romania. in ultima perioada, melodiile artistei sunt in top trending pe YouTube si sunt ascultate si distribuite de milioane de romani. Cat incaseaza Vladuta Lupau sa cante la o nunta Vladuta Lupau este si una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara. Romanii o .

Cati bani cere Anda Adam ca sa cante la o nunta. Asa a facut o adevarata avere cantareata

Anda Adam, de-a lungul carierei sale, si-a castigat statutul de vedeta si, de ce nu, dreptul de a cere anumite sume de bani pentru a canta la diferite evenimente. Cati bani cere Anda Adam ca sa cante la o nunta Anda Adam a demonstrat ca este una dintre cele mai bune voci din lumea muzicii .

Iohannis, la Iasi: Romanii au nevoie de Autostrada Unirii, fara de care Moldova nu va putea recupera decalajul economic

Presedintele Klaus Iohannis a tranmis, vineri, in discursul tinut la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, ca romanii si Romania au nevoie de Autostrada Unirii, proiect consfintit prin lege, care obliga statul sa realizeze un drum de mare viteza peste Carpati.

Premierul Orban: Autostrada Unirii reprezinta o prioritate pentru noi. Vom sustine finantarea transoanelor de autostrada din fonduri europene

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Autostrada Unirii reprezinta o prioritate pentru Guvern, iar Executivul va sustine finantarea tronsoanelor din acest proiect din fonduri europene.

Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania. Cati bani cheltuie lunar pe mancare

Prezenta Monicai Tatoiu pe micul ecran nu mai surprinde pe nimeni. Multa lume o cunoaste si, de asemenea, ii cunoaste povestea vietii si greutatile prin care a trecut pana in acest moment. Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania Asa cum, de nenumarate ori, a declarat, Monica Tatoiu este un om nonconformist si cu dragoste .

Autostrada Unirii, prioritate pentru Guvernul PNL. Orban: Vom sustine finantarea tronsoanelor din fonduri europene Suntem interesati si pentru legatura dintre Targu Mures si Bors (VIDEO)

Autostrada Unirii, ce va lega Iasi de Targu Mures, este o prioritate pentru Guvernul Orban, care va cauta sa finanteze fiecare tronson al proiectului din fonduri europene, a afirmat premierul, joi, respingand.

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

Anamaria Prodan, tinuta de 300.000 de euro. Cati bani a dat numai pe accesorii

Anamaria Prodan nu se uita la bani si nu-i pasa de ce spune gura lumii atunci cand adopta un look sau o tinuta excentrica. Ani de zile a purtat o coafura afro, iar de doi ani incoace si-a schimbat total preferintele. Anamaria Prodan, tinuta de 300. 000 de euro Anamaria Prodan se simte bine in pielea .

Cati bani sifoneaza companiile administrate de Firea de la primaria Capitalei: dezvaluirile lui Citu

In urma cu cativa ani, Gabriela Firea a fondat mai multe companii care aveau contracte cu primaria Capitalei. Performanta lor economica a fost scoasa la iveala de ministrul Finantelor, Florin Citu. Desi PNL se afla la conducerea guvernului, oficialii liberali fac eforturi pentru a distruge increderea electoratului in ultimul oficial important PSD-ist. Este vorba de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )