LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Averea impresionanta a lui Dan Cristian Popescu, candidatul PNL pe care USR nu vrea sa-l accepte pentru Sectorul 2. Casa de vacanta la Hollywood si bunuri de valoare de 250.000 de euro
 • Viceprimarul Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti, Dan Cristian Popescu, a starnit mari dispute in cadrul Aliantei pentru Bucuresti, privind posibile candidaturi comune la primariile de sector. Mai exact, Dan Barna nu vrea sa accepte pe Popescu pe motiv ca nu este integru si are legaturi cu PSD.
  Antena3 - 28 Iul, 19:30

  Citeste articolul complet:
  Averea impresionanta a lui Dan Cristian Popescu, candidatul PNL pe care USR nu vrea sa-l accepte pentru Sectorul 2. Casa de vacanta la Hollywood si bunuri de valoare de 250.000 de euro


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.516 sec.