Libnet.ro
UNICEF

19:17

Banca Mondiala: Romania, in grupa tarilor cele mai active in luarea de masuri financiare ca reactie la pandemia Covid-19

Adevărul Adevărul,
Banca Mondiala: Romania, in grupa tarilor cele mai active in luarea de masuri financiare ca reactie la pandemia Covid-19

Romania se regaseste in grupa tarilor cele mai active in luarea de masuri financiare ca reactie la pandemia Covid-19, arata un studiu recent al Bancii Mondiale, adus in atentie de Cristian Bichi, consilier al Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

CITU: Banca Mondiala claseaza Romania in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri in pandemie

Premierul Florin Citu a afirmat, marti, ca Banca Mondiala a confirmat masurile luate de guvernarea liberala in contextul pandemiei de COVID-19, plasand tara noastra in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri financiare adoptate ca raspuns la criza provocata de virusul SARS-CoV-2.

Florin Citu: Banca Mondiala confirma: masurile pe care le-am luat in contextul pandemiei COVID-19 claseaza Romania in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri din lume

Premierul Florin Citu, fost ministru al Finantelor, a anuntat pe contul sau de Facebook ca Banca Mondiala a analizat un numar de 154 de tari, in care au fost aplicate masuri economice in contextul pandemiei.

Citu: Banca Mondiala confirma ca Romania are cele mai multe si aplicate masuri din lume, in contextul pandemiei

Premierul Florin Citu a declarat ca Banca Mondiala a analizat un numar de 154 de tari si peste 3. 000 de masuri financiare luate in contextul pandemiei, iar analiza pe Romania arata ca, alaturi de SUA, Germania, Franta si Australia, statul nostru a avut cel mai ridicat nivel de activitate, ca numar si aplicabilitate, in ceea ce priveste masurile adoptate ca raspuns la criza provocata de COVID-19.

Florin Citu: Banca Mondiala confirma. Romania, in topul tarilor alaturi de SUA, Germania sau Franta

Premierul Florin Citu a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca Romania se claseaza in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri din lume in contextul pandemiei COVID-19, alaturi de tari precum SUA, Germania sau Franta.

Cele mai mari conturi de Instagram din Romania. Cine le are si cat pot castiga cu o singura postare

Instagramul este una dintre cele mai utilizate platforme de online, alaturi de Facebook si Youtube. Acestea sunt utilizate de aproape toata lumea, dar si de catre vedete, care, se pare ca incaseaza si bani de pe urma postarilor. Iata care sunt cele mai mari conturi de Instagram din Romania si cat costa o postare. Cele .

O cladire dintr-un sat din Arges, transformata intr-unul dintre cele mai moderne centre de vaccinare din Romania

De la sfarsitul saptamanii trecute, un sat ce apartine de orasul Mioveni din Arges are unul dintre cele mai moderne centre de vaccinare din Romania.

Premiera: Putin peste 150 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti Cluj, cele mai multe imbolnaviri raportate in ultima zi Topul judetelor

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 237 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj, in timp ce in Bucuresti au fost raportate doar 153 de imbolnaviri, de 7 ori mai putin fata de o zi de luni, cand este raportat un numar mic de cazuri, fiind facute mai putine teste. Capitala are, contant, peste 900 de cazuri noi, cele mai multe, la nivel national.

Cele mai periculoase tipuri de tigari ce au aflat expertii in sanatate

Din pacate, o mare parte a populatiei se confrunta cu vicii. Tigarile sunt cele mai cunoscute atunci cand aducem in discutie acest subiect, impreuna cu alcoolul. Desigur, suntem constienti cat de daunator poate fi tutunul, dar cu toate acestea, inca il consumam. Dar stii ce se afla in tigari cu adevarat si care sunt cele .

Cele mai murdare lucruri pe care le atingi in fiecare zi. in ce pericol te afli, de fap

Cu siguranta ai auzit ca cele mai murdare lucruri pe care le atingi in fiecare zi te expun unui mare pericol. Bacteriile, virusurile si germenii ar trebui evitati de toata lumea, insa acest lucru este imposibil, spun specialistii. Acestea sunt cele mai murdare lucruri Printre cele mai murdare lucruri pe care le atingi in fiecare .

Netflix si HBO, cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021

Netflix si HBO au primit cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021, iar serialele The Crown si Ozark au obtinut cel mai mare numar de selectii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )