LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Bas Eickhout, candidatul Verzilor la presedintia Comisiei Europene: E timpul sa terminam cu monopolurile energetice si relatia lor cu politicul!
 • Romania este prinsa in capcana unei agende interne toxice, fiind total deconectata de marile subiecte care sunt pe agenda europeana. in conditiile in care tranzitia energetica devine din ce in ce mai pregnanta pe masa institutiilor europene, Romania, o tara cu 20 de milioane de locuitori, este absolut pe dinafara, avand o prestatie palida si...
  Adevarul.ro - 29 Oct 2019, 22:08

  Citeste articolul complet:
  Bas Eickhout, candidatul Verzilor la presedintia Comisiei Europene: E timpul sa terminam cu monopolurile energetice si relatia lor cu politicul!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.572 sec.