LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Bilant dupa primele 8 luni: Datoria externa a crescut cu 6,3 miliarde euro. Investitiile straine sunt de trei ori mai mici. Deficitul de cont curent s-a redus
 • Datoria externa a Romaniei s-a majorat cu 6,3 miliarde euro in primele opt luni ale acestui an, in timp ce investitiile straine directe sunt de aproape trei ori mai mici, insa criza a adus si o parte buna: deficitul de cont curent s-a mai redus, fata de anul trecut, arata datele publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
  Adevarul.ro - 14 Oct, 13:24

  Citeste articolul complet:
  Bilant dupa primele 8 luni: Datoria externa a crescut cu 6,3 miliarde euro. Investitiile straine sunt de trei ori mai mici. Deficitul de cont curent s-a redus


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.551 sec.