Libnet.ro
UNICEF

16:31

Bilete de avion cu reduceri importante la TAROM. Care sunt conditiile promotiei

Adevărul Adevărul,
Bilete de avion cu reduceri importante la TAROM. Care sunt conditiile promotiei

Compania aeriana TAROM ofera in urmatoarele trei zile reduceri substantiale pentru bilete catre orice destinatie, potrivit unui comunicat de presa al operatorului. continuă pe Adevărul

Multi romani ar putea avea diabet fara sa stie. Care sunt simptomele

O persoana din trei ar putea avea diabet, fara ca macar sa banuiasca. Iata care sunt simptomele care ar trebui sa va ingrijoreze: 1. Sete excesiva: Nevoia constanta de a bea apa, gura uscata si.

O aeronava Tarom care efectua o cursa de la Bucuresti la Salonic s-a rentors pe aeroportul Otopeni din cauza unor probleme tehnice

Cursa TAROM ROT 275 YLATF a decolat la orele 12:50 de la Bucuresti catre Salonic, dar dupa circa 10 minute de zbor, aeronava s-a intors pe Aeroportul Otopeni, in urma sesizarii unor informatii neconforme cu indicatorii tehnici optimi. Aeronava de tip ATR 42-500 va fi supusa verificarii tehnice amanuntite, in vederea remedierii neconformitatii si asigurarii conditiilor optime de zbor. Tarom anunta ca o alta aeronava va fi pusa la dispozitie pentru a efectua cursa spre Salonic.

Ziua de 30 mai, termenul limita la care poti cere o casa construita la jumatate de pret. Care sunt conditiile programului

Mai este o saptamana pana la expirarea termenului de 30 mai pana la care familiile pot aplica pentru o casa ce va fi construita la jumatate de pret deHabitat for Humanity Romania.

Horoscop. Care sunt cele mai dominatoare zodii. Cum poti cuceri pe oricine

in timp ce unora nu le place sa iasa in evidenta, altora le place sa se impuna in orice situatie si sa aiba ultimul cuvant. Afla ce zodii sunt mereu piua-ntai! FEMEI Leu:.

Admitere nvatamnt dual 2018 Care sunt scolile duale din Bucuresti la care elevii de clasa a VIII-a se pot nscrie si obtine o bursa de 400 lei lunar

Elevii de clasa a VIII-a din Bucuresti care vor sa invete o meserie dupa terminarea gimnaziului pot sa se inscrie la 3 scoli duale. Ei pot sa aleaga intre urmatoarele specializari: ospatar, instalator si vanzator, pe care le urmeaza la Colegiul Tehnic Dinicu Golescu, la Colegiul Tehnic Mihai Bravu sau la Colegiul Economic Costin C. Kiritescu, cu practica la companii private. Scoala duala este de 3 ani, timp in care fiecare elev primeste o bursa lunara de cel putin 400 de lei. La final, tinerii primesc un certificat de calificare profesionala recunoscut in Uniunea Europeana, deci cu care se pot angaja oriunde.

Peste 100 de articole discutate de comisia de cod administrativ/ Care sunt principalele schimbari

Comisia de cod administrativ a luat, luni, in discutie peste 100 de articole, urmand ca dezbaterile sa fie reluate marti dimineata. Printre modificari sunt cele care vizeaza aparatatul viceprim-ministrului sau modul in care Guvernul exercita strategia de implementare a programului de guvernare, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )