Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bloomberg: Euro devine tot mai atractiv pentru investitorii care cauta plasamente sigure

Adevărul Adevărul,
Bloomberg: Euro devine tot mai atractiv pentru investitorii care cauta plasamente sigure

Moneda unica europeana, care acum cativa ani era aproape echivalenta cu instabilitatea politica, iar existenta ei era pusa in pericol de riscurile economice, a devenit in prezent atractiva pentru investitorii care cauta plasamente sigure, relateaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Vremea devine tot mai rece in urmatoarea perioada: Ce temperaturi anunta meteorologii(VIDEO)

Vremea devine tot mai rece in urmatoarea perioada. Se anunta ploi abundente, frig si ninsori. incepand de duminica, temperaturile vor deveni negative pe parcursul noptilor, iar ziua, maximele nu.

Desi ROMANII o duc TOT MAI RAU, PSD lanseaza rapoarte fanteziste ca pe vremea lui Ceausescu: De zece luni, Romania tot creste

Aerul curat dauneaza grav perceperii realitatii a celor din PSD. Aflati la munte, la Baile Herculane, pesedistii se bat cu pumnul in piept privind realizarile guvernarii. Si cum mai toata lumea ii.

Produsele autohtone, tot mai ieftine la producatori, dar mai scumpe la consumatori

Reprezentantii crescatorilor de animale solicita interventia autoritatilor in contextul in care produsele obtinute in Romania se vand mai ieftin decat in urma cu cateva saptamani insa ajung la consumator cu preturi foarte mari.

Un parlamentar roman vrea o lege mai aspra pentru hartuirea sexuala, dupa campania metoo

Deputatul Oana Bizgan a initiat un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati, prin care propune ca hartuirea,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )