LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • BNR, pornita impotriva legii privind darea in plata. Aceasta ar avea un impact de 4 miliarde de lei, ar face ca avansul sa ajunga la 50% si ar fi neconstitutionala
 • Banca Nationala a Romaniei (BNR) considera ca legea privind stingerea creditelor prin darea in plata a imobilelor puse garantie va provoca o gaura de 4 miliarde de lei in sistemul bancar, oficialii institutiei crezand ca aceasta va afecta regimul proprietatii, care este garantat prin Constitutie si va duce la scumpirea creditelor.
  Adevarul.ro - 17 Nov 2015, 20:21

  Citeste articolul complet:
  BNR, pornita impotriva legii privind darea in plata. Aceasta ar avea un impact de 4 miliarde de lei, ar face ca avansul sa ajunga la 50% si ar fi neconstitutionala


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.556 sec.