Libnet.ro
UNICEF

06:30

E BOMBA ANULUI pe piata media: SE VINDE PRO TV! Informatia a fost confirmata. Mai sunt doar cateva zile...

B1 B1,
E BOMBA ANULUI pe piata media: SE VINDE PRO TV! Informatia a fost confirmata. Mai sunt doar cateva zile...

Este tranzactia anului pe piata media:liderul Pro TV va fi vandut in doarcateva zile. Anuntul a fost facut de presa din Cehia si Bulgaria, scrie Capital. continuă pe B1

BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos peruca! ASA ARATA vedeta in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai indragite prezentatoare de la PRO TV! Ea prezinta de multi ani rubrica Horoscop. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Vedeta nu s-a.

Catalin Cazacu, la Pro TV? in ce show ar putea fi vazut fostul concurent de la Exatlon

Fostul concurent de la Exatlon a fost reperat de curand pe platourile de filmare pentru un celebru serial romanesc. De aceea, multi s-au intrebat daca il vom vedea pe Catalin Cazacu, la Pro TV, in viitorul apropiat. Catalin Cazacu, la Pro TV? in ce show ar putea fi vazut Vedeta de la Kanal D ar .

O noua DEMISIE BOMBA la PRO TV! A rupt CONTRACTUL si s-a dus la ANTENA 1! Este un PREZENTATOR CELEBRU!

Este oficial! Razvan Fodor nu mai face parte din trustul PRO!in curand va putea fi vazut la Antena 1, in cadrul emisiunii Asia Express.

Cine este miliardarul care vrea sa cumpere PRO TV

Fondul de investitii PPF Group este aproape de a semna un acord pentru preluarea proprietarului PRO TV, grupul de media Central European Media Enterprises CME).

Pro TV anunta o schimbare importanta la Romanii au Talent. Ce se va intampla in noul sezon

Pro TV a anuntat o schimbare mare in privinta juriului de la Romanii au Talent. Filmarile pentru show-ul romanilor au inceput deja, iar fanii asteapta cu nerabdare momentele care mai de care mai spectaculoase pe care le poate surprinde doar acest format. Schimbare uriasa in juriul de la Romanii au Talent Pro TV anunta o .

Moment inedit in Las Fierbinti. Ce spune Celentano despre Realitatea, PRO TV si Antena 1 in campanie

Las Fierbinti, cel mai indragit serial de comedie din Romania, a umplut ecranele cu inca un moment inedit. Celentano, betivul boem al povestii, a atins un subiect sensibil: campania. Ce a spus despre Realitatea, PRO TV si Antena 1? Moment inedit in Las Fierbinti. Celentano spune despre Realitatea, PRO TV si Antena 1 Las Fierbinti, .

Pro TV anunta o schimbare a formatului Romanii au talent: ce spun membrii juriului despre noul sezon

Pro TV a anuntat o schimbare importanta in formatul celui de-al zecelea sezon al show-ului Romanii au talent, ale carui filmari au inceput recent.

Vocea Romaniei, LIVE pe PRO TV, editia de vineri, 18 octombrie. Cele mai tari momente ale serii

Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi de ultimele auditii pe nevazute. Un lucru in plus pentru a pastra cele mai bune voci la finele auditiilor. Iata cele mai tari momente ale serii de azi, 18 octombrie! De la orele 20:30, poti vedea aici cine va urma sa intre in echipele mentorilor de la Vocea .

Ce relatie exista, de fapt, intre Pavel Bartos si Florin Calinescu. Ce fac cei doi cand nu sunt in direct la PRO TV

Multe vedete, dupa atatea ore petrecute pe acelasi platou de filmari, prefera sa petreaca timp cu cei dragi. Ei bine, cei dragi devin chiar colegii, cei cu care impartasesc pareri sau clipe frumoase departe de ochii lumii. Cum este, de fapt, relatia dintre Pavel Bartos si Florin Calinescu, dincolo de relatia de colegialitate? Cum se .

Alex Dima de la Pro TV il calca pe Victor Ponta in picioare. Ce a vazut cand a trecut pe langa fostul club Colectiv

Alex Dima de la Pro TV a povestit o imagine dezolanta pe care a vazut-o cand a trecut pe langa fostul club Colectiv, unde, in data de 30 octombrie 2015, si-au pierdut viata 64 de tineri si au mai fost raniti.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )