LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Borza: Daca biserica este autonoma, de ce statul plateste salariile preotilor? Clerul ar trebui sa dea dovada de mai multa penitenta si mai putina opulenta
 • Biserica primeste subventii generoase de la statul roman, inclusiv salariile preotilor, fara a plati vreun fel de taxe sau impozite, a amintit Remus Borza, considerand ca, asa cum a spus si ministrul de Finante, s-ar impune mai multa transparenta si comunicare in ceea ce priveste asumarea misiunii de furnizor de servicii sociale de catre biserica.
  Adevarul.ro - 20 Feb 2018, 19:16

  Citeste articolul complet:
  Borza: Daca biserica este autonoma, de ce statul plateste salariile preotilor? Clerul ar trebui sa dea dovada de mai multa penitenta si mai putina opulenta


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.4 sec.