Libnet.ro
UNICEF

23:01

Bucuresti -locul 81 in topul celor mai scumpe orase

Hotnews Hotnews,
 Bucuresti -locul 81 in topul celor mai scumpe orase

Capitala Romaniei coboara noua pozitii si ocupa locul 181 in topul celor mai scumpe orase, potrivit studiului anual Cost of Living realizat de Mercer. Raportat la orasele din tarile vecine prezente in top Bucuresti este mai ieftin decat Budapesta 176) si Kiev 163) si mai scump decat Sofia 184) si Belgrad 198), se mai arata in studiu. continuă pe Hotnews

Bucurestiul, pe locul 181 in topul celor mai scumpe orase din lume

Instabilitatea pietei imobiliare alaturi de inflatia bunurilor si serviciilor, contribuie la sporirea costurilor totale de business la nivel global, se arata in studiul Cost of Living Survey, realizat Mercer, care cuprinde 209 orase din lume. Potrivit acestuia, Bucuresti este mai ieftin decat Budapesta 176) si Kiev 163) si mai scump decat Sofia 184) si Belgrad 198).

Bucuresti ocupa pozitia 181 in clasamentul celor mai scumpe orase

Bucuresti ocupa pozitia 181 in clasamentul celor mai scumpe orase, fiind situat imediat dupa Varsovia, in scadere cu 9 pozitii fata de topul celor mai scumpe orase din anul 2016, potrivit studiului anual Cost of Living realizat de Mercer.

Bucurestiul scade 9 pozitii in topul celor mai scumpe orase pentru expati, potrivit studiului Cost of Living realizat de Mercer

Cost of Living Survey , realizat pentru al 23-lea an de catre Mercer, concluzioneaza ca instabilitatea pietei imobiliare alaturi de inflatia bunurilor si serviciilor, contribuie la sporirea costurilor totale de business la nivel global. Bucuresti ocupa.

Simona Halep, in topul celor mai bine platite sportive din lume. Ce loc ocupa romanca

Simoa Halep ocupa locul 10 in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Halep este in Top 10 WTA.

FOTO Imagini horror din apele tarii, cu vietuitoare ucise de poluare. Topul celor mai nocive gunoaie aruncate de romani

Mihai Brebenar, un profesor de istorie revenit in tinutul copilariei, a descoperit un adevarat dezastru in valea celor mai frumoase amintiri ale sale si ale prietenilor sai. Timp de o saptamana tanarul si cei care i s-au alaturat au muncit pentru a scoate gunoaiele din paraul care traverseaza mai multe sate. Mihai a gasit in apa deseuri nocive, care au dus la moartea vietuitoarelor din apa.

Forbes: Simona Halep, in topul celor mai bine platite sportive din lume. Cati bani a castigat jucatoarea in ultimul an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep figureaza in topul sportivelor cu cele mai mari castiguri realizate in ultimul an.

Halep e in topul celor mai bine platite sportive: Simona a adunat o suma uriasa, dar e depasita de o jucatoare de locul 70

Simona Halep 2 WTA) e de peste trei ani in elita sportului mondial, ceea ce se reflecta si in veniturile ei din tenis si din sponsorizari.

Topul celor mai dezvoltate 10 companii farmaceutice din lume. Ce venituri au acestea in Romania

Piata farmaceutica la nivel global este estimata la 1,1 trilioane de dolari, dupa rezultatele obtinute in 2016, iar primele 10 companii din top reprezinta aproximativ 40% din total, potrivit IgeaHub . Vezi in continuare care sunt aceste companii.

Simona Halep, pe locul zece in ierarhia celor mai platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 in clasamentul sportivelor cel mai bine platite din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Jucatoarea romana de tenis a obtinut in perioada respectiva 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din sponsorizari.

Simona Halep, pe locul zece in ierarhia celor mai bine platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 in clasamentul sportivelor cel mai bine platite din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Jucatoarea romana de tenis a obtinut in perioada respectiva 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din sponsorizari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3225 seconds )