LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Bucurestiul, din nou in pericol de a ramane fara caldura. Romgaz ameninta ca nu va mai furniza gaze catre Elcen din 16 noiembrie, fara un program de plati
 • Consiliul de Administratie al Romgaz a aprobat prelungirea, pana pe 15 noiembrie, a contractului de furnizare gaze naturale incheiat cu Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) , dar avertizeaza ca, din 16 noiembrie, va sista livrarilee daca producatorul de energie termica nu va prezenta un program ferm de stingere a datoriilor restante.
  Adevarul.ro - 16 Oct 2015, 18:05

  Citeste articolul complet:
  Bucurestiul, din nou in pericol de a ramane fara caldura. Romgaz ameninta ca nu va mai furniza gaze catre Elcen din 16 noiembrie, fara un program de plati


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.538 sec.