Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bugetarii nu vor mai primi bonuri de masa

Antena3 Antena3,
Bugetarii nu vor mai primi bonuri de masa

Bugetarii din Romania vor ramane si fara bonuri de masa de la inceputul anului viitor, conform noii legi a salarizarii,acestea urmand sa fie inlocuite cu o norma de. continuă pe Antena3

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Film horror pe un camp din Romania. Un copil cu retard mintal este abuzat sexual. Opt minori participa la fapte. Totul este filmat

O poveste desprinsa din filmele de groaza se afla in aceste momente pe masa judecatorilor din Romania. Scene de o cruzime fara margini, viol, santaj, un scenariu care doar in mintea suferinda a .

Schimbari majore. invatamantul din Romania va avea 15 clase obligatorii!

Propunenere cel putin socanta a mai multor senatori si deputati PSD si UDMR. Parlamentarii vor ca invatamantul din Romania sa aiba 15 clase obligatorii, scrie.

Soferii romani nu vor mai scapa de amenzi si identificare in Europa: baza de date cu toate informatiile despre soferi si masinile lor

Ministerul Afacerilor Interne MAI) infiinteaza un registru national, cu toate datele masinilor si ale soferilor, la care, intr-un viitor apropiat, vor avea acces toate politiile din UE. in acest fel, amenzile primite in strainatate vor ajunge sigur in cutia postala.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania: Doar 4 din 10 micuti, programati la vaccin, au fost imunizati in luna octombrie. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania. Tot mai multi parinti refuza sa-si vaccineze micutii, astfel incat doar patru din zece copii programati pentru.

Controverse de Black Friday. eMag a epuizat 500 de console Xbox intr-un minut

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Un deputat dezvaluie! SUMA COLOSALA pe care multinationalele o scot anual din Romania

Legal, dar nu moral! in fiecare an, multinationalele scot din Romania miliarde de euro prin inginerii financiare discutabile, sustine deputatul independent Remus Borza, citat de Digi24. Toata.

O singura biserica din Romania poarta hramul acestui sfant. Despre cine este vorba

Singurul locas de cult din Romania ce il are ca ocrotitor spiritual pe Sfantul Grigorie Palama si-a sarbatorit miercuri hramul. Situata in campusul Universitatii ,,Politehnica,.

Forumul Judecatorilor din Romania: Raportul MCV obliga Parlamentul sa renunte la modificarea legilor justitiei fara sa tina seama de punctul de vedere al CSM

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania arata ca Raportul Comisiei Europene din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare este extrem de critic si cere abandonarea imediata a proiectelor succesive de modificare a legilor justitiei promovate prin Ministerul Justitiei si prin Parlament, cu ignorarea avizelor Consiliului Superior al Magistraturii si a pozitiei ferme a corpului magistratilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )