LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Bulgaria poate sta si pana la 15 ani in anticamera zonei euro. Bulgaria este departe de convergenta reala a veniturilor si de stabilitatea macroeconomica (presa)
 • Exista probabilitatea ca Bulgaria sa ramana destul de mult timp in anticamera zonei euro, pana devine membru real al acesteia, scrie publicatia Suma, citata de Rador. Aceasta depinde de factori geopolitici, dar in functie de conditiile economice aceasta perioada poate fi de 10-15 ani. Acest lucru a fost pronosticat pe Bloomberg TV Bulgaria de...
  Hotnews.ro Actualitate - 28 Iul, 05:14

  Citeste articolul complet:
  Bulgaria poate sta si pana la 15 ani in anticamera zonei euro. Bulgaria este departe de convergenta reala a veniturilor si de stabilitatea macroeconomica (presa)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.52 sec.