Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal dupa 2016

Adevărul Adevărul,
Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal dupa 2016

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal de dupa 2016, pe fondul unei evolutii negative generalizate a pietelor de capital, din cauza temerilor ca un razboi comercial si dobanzile mai mari pentru credite ar putea incetini cresterea economiei mondiale, relateaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal de dupa 2016, pe fondul unei evolutii negative generalizate a pietelor de capital, din cauza temerilor ca un razboi comercial si dobanzile mai mari pentru credite ar putea incetini cresterea economiei mondiale, relateaza Bloomberg.

Razboi comercial. Bursa din New York, in declin. Pretul aurului a crescut

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal de dupa 2016, pe fondul unei evolut.

Romania, tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana

Olanda a avut in anul 2016 cel mai ridicat pret din Uniunea Europeana la achizitionarea unui hectar de teren arabil 63. 000 euro), in timp ce Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil in medie - 1. 958 euro), arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Scandalul Cambridge Analytica: Actiunile Facebook listate pe Bursa de la New York continua sa scada

Facebook se confrunta in continuare cu probleme dupa izbucnirea scandalului Cambridge Analytica. Actiunile companiei listate pe Bursa din New York au scazut joi sub pragul de 165 de dolari, ajungand la un nivel cu.

Actiunile europene au scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bursele au inregistrat, astazi, scaderi importante la nivel mondial, iar actiunile europene au coborat la cel mai redus nivel din mai mult de un an, din cauza tensiunilor comerciale, transmite Bloomberg.

Luxemburg, Danemarca si Belgia, cel mai crescut cost orar cu mana, in 2017

Bulgaria 5,1 euro) si Romania 5,5 euro) aveau in 2017 cel mai scazut cost orar cu mana de lucru, fata de un nivel mediu de 23,1 euro in Uniunea Europeana, si de 26,9 euro in zona euro, arata datele publicate atazi de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Luxemburg, Danemarca si Belgia, cel mai crescut cost orar cu mana de lucru, in 2017

Bulgaria 5,1 euro) si Romania 5,5 euro) aveau in 2017 cel mai scazut cost orar cu mana de lucru, fata de un nivel mediu de 23,1 euro in Uniunea Europeana, si de 26,9 euro in zona euro, arata datele publicate atazi de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Suntem tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana

Olanda a avut, in anul 2016, cele mai ridicat pret din Uniunea Europeana la achizitionarea unui hectar de teren arabil 63. 000 euro), in timp ce Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil in medie - 1. 958 euro), potrivit datelor publicate, ieri, de Eurostat.

Olanda este tara cu cel mai scump teren arabil din Uniunea Europeana

Olanda a avut in anul 2016 cele mai ridicat pret din Uniunea Europeana la achizitionarea unui hectar de teren arabil 63. 000 euro), in timp ce Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil in medie - 1. 958 euro), arata datele publicate de Eurostat, relateaza Agerpres.

Grupul ArcelorMittal face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE, scrie News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )