Libnet.ro
UNICEF

01:05

BVB Corectia OMV Petrom trage BET in zona rosie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Corectia OMV Petrom trage BET in zona rosie

Indicii au inchis mixt sedinta de tranzactionare de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), BET marcand o scadere de 0,45% ca urmare a corectiei ex-dividend de 5,13% a titlurilor OMV Petrom SNP), emitentul cu a treia cea mai mare pondere in acest cos de actiuni, in timp ce rulajul inregistrat ieri s-a situat la 21,29 milioane de lei, sub media zilnica din acest an, ce se afla la 39,21 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom incepe dezafectarea primei platforme de foraj marin din Romania

OMV Petrom incepe demersurile pentru dezafectarea platformei de foraj marin autoridicatoare Gloria ajunsa la limita duratei de viata dupa 40 de ani de utilizare. Este un proces complex, care se va desfasura pentru prima oara in Romania, informeaza OMV Petrim. GSP Offshore, o companie romaneasca, a castigat licitatia pentru serviciile de dezafectare a platformei, cu o valoare estimata de 5 milioane de euro.

OMV PETROM: Modernizarea depozitului de carburanti de la Arad, finalizata

OMV Petrom a anuntat astazi ca a finalizat modernizarea depozitului de carburanti de la Arad, cel mai mare din Vestul Romaniei si al doilea cel mai mare din tara, proiectul care a presupus investitii de aproape 19 milioane de euro.

PENTRU SERVICII DE DEZAFECTARE A PLATFORMEI DE FORAJ GLORIA: OMV Petrom a semnat un contract cu GSP Offshore

OMV Petrom a anuntat astazi ca incepe demersurile pentru dezafectarea platformei de foraj marin autoridicatoare Gloria, prima platforma de foraj marin din Romania, ajunsa la limita duratei de viata dupa 40 de ani de utilizare, iar compania romaneasca GSP Offshore a castigat licitatia pentru serviciile de dezafectare a platformei, cu o valoare estimata de 5 milioane de euro.

OMV Petrom a investit 19 milioane euro in modernizarea depozitului de carburanti de la Arad

OMV Petrom a finalizat modernizarea depozitului de carburanti de la Arad, cel mai mare din Vestul Romaniei si al doilea cel mai mare din tara. Proiectul a presupus investitii de aproape 19 milioane de euro, anunta un comunicat de presa. Acesta subliniaza ca terminalul de la Arad are o capacitate de depozitare de peste 32. 000 metri cubi, echivalent cu peste 550. 000 de plinuri auto. Depozitul raspunde in principal nevoii de carburanti din judetele din vestul Romaniei - Arad, Bihor, Timis, Hunedoara.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )