Libnet.ro
UNICEF

19:45

BVB Declin pe linie pentru indici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Declin pe linie pentru indici

Actiunile Erste Group Bank au condus topul lichiditatii Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi in care lichiditatea s-a diminuat puternic fata de cea din sesiunea anterioara. Indicele compozit BETPlus a coborat cu 0,89%, la 1. 381,36 de puncte, in timp ce indicele BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de actiuni de la bursa noastra, s-a depreciat cu 0,77%, la 819. 51 de puncte. Valoarea tranzactiilor a fost de doar 33,58 milioane de lei, doar o treime din cea inregistrata in sedinta anterioara, de aproape 100 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Debut pozitv de saptamana pentru indici

Actiunile Banca Transilvania conduc topul rulajelor Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut un debut de saptamana pozitiv, intr-o zi in care cotatiile actiunilor din Europa au fost influentate, in prima parte a sedintei de tranzactionare, de anuntul privind eficacitatea de 70% impotriva Covid-19 a vaccinului dezvoltat de AstraZeneca.

BVB Cresteri pentru indici, pe fondul unui rulaj sub media anului

Aproape jumatate din lichiditate - asigurata de tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania si BRD-Groupe Societe Generale Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat saptamana in crestere, in ton cu evolutiile din pietelor europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )