Libnet.ro
UNICEF

20:30

BVB Lichiditate de doar 18 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Lichiditate de doar 18 milioane de lei

Indicii BVB au inchis in teritoriul negativ Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la BVB a fost de 18 milioane de lei, sub cel din ziua bursiera anterioara, dar si sub media zilnica a acestui an, de 43,48 milioane de lei, in conditiile in care oscilatiile cosurilor de actiuni de la bursa noastra au fost mai degraba modeste. continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI: Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 18 milioane de lei 3,8 milioane de euro).

Instanta respinge cererea lui Carabulea ca Patria Bank sa-i plateasca 36,4 milioane lei

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Ilie Carabulea prin care, fostul actionar majoritar al Bancii Comerciale Carpatica, a solicitat instantei sa oblige Patria Bank PBK) sa-i plateasca suma de 36,437 milioane de lei, hotararea nefiind definitiva, se arata intr-un raport al emitentului remis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Modernizarea sistemului 112: Curtea de Apel va judeca modul in care STS a atribuit contractul de peste 184 milioane de lei

Controversata licitatie organizata de Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) pentru modernizarea sistemului IT al numarului unic de urgenta 112 a ajuns pe masa Curtii de Apel Bucuresti, dupa mai multe contestatii la CNSC si o plangere penala la DNA. Un consortiu de firme condus de Omnilogic, a caror oferta a fost descalificata, a contestat luni in instanta rezultatele atribuirii contractului de peste 184,7 milioane de lei. Vezi in articol povestea contestarilor si a plangerii penale la licitatia STS.

ANAF a sesizat organele de urmarire penala pentru 26 de persoane cu averi mari, anul trecut. Prejudicii de 39 milioane lei

Fiscul a avut, anul trecut, activitati de control fiscal cu privire la impozitul pe venit aferent unui numar de 410 persoane cu averi mari, reiese dintr-un raport al ANAF.

LA UN RANDAMENT DE 4,35% PE AN Finantele au imprumutat, luni, 500 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 81 de luni, la un randament mediu de 4,35% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

in plina criza financiara, Primaria Capitalei plateste circa 1,1 milioane lei pentru organizarea festivalului Creative Fest, unde vor canta The Rasmus si Macanache. Suma nu include onorariile artistilor

Primaria Capitalei, prin CREART, plateste circa 1,1 milioane lei pentru organizarea festivalului Creative Fest, care va avea loc la Romexpo in perioada 26-28 august. Suma nu include onorariile artistilor. Pe scena vor urca: Gojira Planet H, R. , Suie Paparude, Robin and the Backstabbers, The Rasmus, The Putreds Macanache live band), Dope D. , Subcarpati, Dubioza Kolektiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )