Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cafeaua de smbata dimineata. Cele mai interesante subiecte din presa noastra si din cea straina a ultimelor 7 zile

Hotnews Hotnews,
 Cafeaua de smbata dimineata. Cele mai interesante subiecte din presa noastra si din cea straina a ultimelor 7 zile

Evenimentele vin, trec si apoi se uita, fiind inlocuite in memoria de scurta durata cu alte evenimente. De aceea, va propunem o sinteza saptamanala cu cele mai interesante evenimente de la noi si din lume, cel putin cu cele care ne-au retinut noua atentia. O colectie de texte pe care sa le puteti savura in fiecare sambata la cafeaua de dimineata. Veti putea urmari in rindurile de mai jos cele mai consistente noutati aparute in ultimele 7 zile in diferite domenii in Romania si in lume. Lectura placuta!. continuă pe Hotnews

Judetul cu cele mai mici pensii din Romania. Batranii traiesc aici doar din mila copiilor

Botosaniul este judetul cu cele mai mici pensii medii din Romania. Si asta fiindca mai bine de 30% dintre pensionari au lucrat toata viata la CAP-urile comuniste. Desi au trudit aproape 40 de ani la.

FOTO! Era una dintre cele mai frumoase femei din lume, acum s-a ingrasat enorm! Drew Barrymore a devenit supraponderala si aproape ca nu o mai recunosti!

Altadata supla si fit, Drew a cam pierdut lupta cu kilogramele. Starul hollywoodian in varsta de 43 de ani nu se mai bucura in prezent de o silueta ca trasa prin inel, ci dimpotriva! Chiar acum.

Cele mai bune perioade din an pentru a-ti cumpara un smartphone

Mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa iti cumperi un smartphone nou. Fie ca cel vechi nu mai face fata cerintelor tale, fie ca s-a defectat si nu prea mai este rentabil sa il repari, ai de facut o alegere i.

Destinatii de weekend: Cele mai frumoase locuri din Romania

Viata inseamna echilibru, spun specialistii in lifecoaching. Echilbru intre viata profesionala si viata personala. Intr-o lume in care totul se intampla cu viteza si in care avem senzatia ca pierdem controlul propriei vieti, este important sa invatam.

Drama batranilor din judetul cu cele mai mici pensii din tara. Multi au muncit o viata la CAP, iar acum abia au bani de medicamente

Botosaniul este judetul cu cele mai mici pensii medii din Romania. Si asta fiindca mai bine de 30% dintre pensionari au lucrat toata viata la CAP-urile comuniste. Desi au trudit aproape 40 de ani la faurirea socialismului, in agricultura, acestia au pensia minim social garantata. Majoritatea abia daca pot sa-si plateasca medicamentele si traiesc din mila copiilor si vecinilor.

Cea mai bizara granita din lume se afla in Europa - VIDEO

Una dintre cele mai ciudate granite din lume o gasim in Europa, intre Belgia si Olanda, in comunele Baarle-Hertog si Baarle-Nassau. Baarle-Hertog, comuna de granita a Belgiei, si Baarle-Nassau, comuna de.

Eurostat: Bulgaria si Romnia, cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din UE -*- Eurostat: Bulgaria si Romnia, cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din UE

Bulgaria si Romania au inregistrat in 2017 cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din Uniunea Europeana, cele mai ridicate fiind in Luxemburg, Danemarca si Belgia, potrivit datelor publicate joi de biroul european de statistica, Eurostat, citat de News. ro.

Maia Sandu: Alegerile parlamentare sunt cele mai importante

Alegerile parlamentare care vor avea loc in toamna anului curent sunt cele mai importante, pentru ca eliberarea tarii si a institutiilor statului din captivitate poate incepe de la acest scrutin. Declaratia a fost facuta de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, in cadrul emisiunii Ora unitatii noastre de la 10TV, transmite IPN.

Eurostat: Romania si Bulgaria, cele mai mici costuri orare ale fortei de munca

Bulgaria si Romania au inregistrat in 2017 cele mai scazute costuri orare ale fortei de munca din Uniunea Europeana, cele mai ridicate fiind in Luxemburg, Danemarca si Belgia, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Peste 1.500 de cazuri de gripa, confirmate in sezonul rece 2017 - 2018, 465 fiind in Bucuresti. Din numarul deceselor, cele mai multe sunt in Capitala si in judetul Iasi

Peste 1. 500 de cazuri de gripa au fost confirmate in sezonul rece 2017 - 2018, 465 fiind in Bucuresti. Din numarul total al deceselor, respectiv 109, cate 12 au fost in Capitala si in judetul Iasi, potrivit datelor furnizate de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), informeaza news. ro. Potrivit CNSCBT, de la debutul sezonului rece au fost confirmate prin analize de laborator 1. 560 de cazuri de gripa, cele mai multe fiind cu virus gripal tip B, respectiv 1.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )