LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Cafeaua de weekend. Subiectele saptamnii. Bonus: 12 discursuri istorice pe care nu le-ai auzit niciodata. Ar trebui copiii lasati sa aiba prieteni imaginari? Viteza cu care circula impulsul nervos: 272 de km/ora. Ct de corecte erau sfaturile lui Yoda?
 • A fost o saptamana incarcata. A inceput cu infiintarea unui mamut- Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii (FSDI) o societate pe actiuni al carei capital social de pornire va fi format din detinerile Statului la 33 de societati de importanta nationala, plus suma de 9 miliarde de lei. Se termina sambata, cand va avea loc mitingul organizat...
  Hotnews.ro Actualitate - 09 Iun 2018, 06:49

  Citeste articolul complet:
  Cafeaua de weekend. Subiectele saptamnii. Bonus: 12 discursuri istorice pe care nu le-ai auzit niciodata. Ar trebui copiii lasati sa aiba prieteni imaginari? Viteza cu care circula impulsul nervos: 272 de km/ora. Ct de corecte erau sfaturile lui Yoda?


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.563 sec.