Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22 - 23 septembrie

Adevărul Adevărul,
Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22 - 23 septembrie

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22 - 23 septembrie 2017, in intervalul orar 22:00 - 8:00 a. m. , pe fondul unor lucrari de imbunatatire la sistemul informatic, anunta banca. continuă pe Adevărul

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de sambata spre duminica

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de sambata spre duminica 22/23 septembrie 2017), in intervalul orar 22:00 - 8:00 a. m. , pe fondul unor lucrari de imbunatatire la sistemul informatic, au transmis miercuri reprezentantii Bancpost. Banca recomanda clientilor sa efectueze operatiunile necesare inainte de perioada mentionata, pentru evitarea oricaror incoveniente.

UPDATE Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de vineri spre sambata

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de vineri spre sambata 22/23 septembrie 2017), in intervalul orar 22:00 - 8:00 a. m. , pe fondul unor lucrari de imbunatatire la sistemul informatic, au transmis miercuri reprezentantii Bancpost. Banca recomanda clientilor sa efectueze operatiunile necesare inainte de perioada mentionata, pentru evitarea oricaror incoveniente.

Cardurile si ATM-urile bancii Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22-23 septembrie

Bancposta anuntat ca ATM-urile, cardurile si POS-urile bancii nu vor functiona in noaptea de 22-23 septembrie, din cauza unor lucrari de imbunatatire a sistemului informatic, potrivit News. ro .

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22 spre 23 septembrie anul curent, in intervalul orar 22:00 - 8:00 a. m. , pe fondul unor lucrari de imbunatatire la sistemul informatic, potrivit unui comunicat de presa al bancii trimis Redactiei.

Cardurile si ATM-urile bancii nu vor functiona, in noaptea de vineri spre sambata

ATM-urile, cardurile si POS-urile bancii Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22-23 septembrie, in intervalul orar 22. 00, din cauza unor lucrari de imbunatatire a sistemului informatic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )