Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este stadiul proiectului Autostrazii Moldova. Presedintele Comisiei de Transporturi: A8 va primi finantare europeana chiar si din putinii bani pe care POT ii are la dispozitie

B1 B1,
Care este stadiul proiectului Autostrazii Moldova. Presedintele Comisiei de Transporturi: A8 va primi finantare europeana chiar si din putinii bani pe care POT ii are la dispozitie

Au trecut 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane, iar cele doua provincii istorice nu au reusit sa fie inca legate de un drum de mare viteza. Proiectul austostrazii A8, cunoscuta si ca Autostrada. continuă pe B1

Barna spune ca sustine principiul vaccinarii obligatorii. Despre proiectul PSD: Vedem care este stadiul proiectului de lege si vom decide in consecinta

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat joi ca sustine principiul vaccinarii obligatorii, subliniind ca vaccinarea este un drept la viata al copiilor, iar tema s-a activat pe fondul coronavirusului. in ceea ce priveste proiectul PSD, Barna a spus ca o sa vedem daca sunt necesare diverse circumstantieri si dupa ce vedem care este stadiul proiectului de lege, vom decide in consecinta.

Care este singurul cont de Instagram pe care Printul Harry si Megan Markle il urmaresc! Tu il ai in baza ta de following?

Desi au un numar impresionant de 11 milioane de urmaritori pe contul lor oficial de Instagram, Meghan Markle si Printul Harry urmaresc la randul lor un singur cont! Iata care este acesta! .

De la milionar in dolari la om al strazii, in scurt timp: care este povestea fostului bogatas

A avut o avere estimata la 16 milioane de dolari, dar la ora actuala il vezi strigand pe strada si injurand, fara vreo locuinta pe numele sau. Delonte West a jucat in NBA pentru o cea mai frumoasa parte a vietii sale. A activat in echipele Boston Celtics si Dallas Mavericks, alaturi de care a .

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant .

Care este relatia de acum dintre Vica Blochina si Victor Piturca. Scandalul monstru dintre ei a lasat urme adanci

Vica Blochina vine cu noi dezvaluiri despre relatia dintre ea si tatal copilului sau. Cum se intelege copilul lor cu Victor Piturca si ce spune despre povestea de iubire cu fostul fotbalist? Care mai este relatia dintre Vica Blochina si Victor Piturca? Vica Blochina a facut noi marturisi despre perioada in care s-a iubit cu .

Care este numele complet al partenerei lui Horia Brenciu. A dezvaluit tot, chiar de ziua ei

Horia Brenciu este una din vedetele care, desi extrem de cunoscute, a reusit sa-si tina departe familia de camerele de luat vederi. De asemenea, numeroase detalii despre cei pe care ii iubeste nu sunt extrem de cunoscute publicului. Care este numele complet al sotiei lui Brenciu? Care este numele complet al sotiei lui Horia Brenciu? .

PROGRAM CARREFOUR 24 IANUARIE. Iata care este programul magazinelor Carrefour pe 24 ianuarie

Iata care este programul magazinelor Carrefour pe 24 ianuarie.

Comper 2020: Ce subiecte ar putea sa pice si care este baremul de corectare, la Limba si Literatura Romana

Probele Comper 2020 se desfasoara pe data de 23 ianuarie, cand va avea loc proba pentru Limba si Literatura Romana. Reamintim ca proba de Matematica se va desfasura pe data de 30 ianuarie. Parintii pot sa verifice atat posibilele subiecte, baremul de corectare, dar si calendarul concursului scolar. Comper 2020: Ce subiecte ar putea sa .

Terenul pe care este amplasat Cimitirul Eroilor din Chisinau ar fi fost vandut unui dezvoltator Acuzatii grave la adresa presedintelui Dodon si a premierului Un deputat sesizeaza Parchetul

Deputatul moldovean Lilian Carp a anuntat vineri ca va face un demers pe langa Procuratura Generala a Republicii Moldova, cerand sa fie investigate circumstantele in care a fost vandut unui dezvoltator imobiliar terenul pe care se afla Cimitirul Eroilor, unde sunt peste 1. 600 de morminte ale unor ostasi, inclusiv romani, cazuti in special in primul razboi mondial, potrivit Radio Chisinau. El sustine ca in vanzarea acestui teren ar fi implicati mai multi oficiali care se regasesc si in actuala guvernare, aducand acuzatii grave presedintelui Igor Dodon si premierului Ion Chicu.

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )