Libnet.ro
UNICEF

00:06

Care sunt domeniile cu cele mai mari salarii din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Care sunt domeniile cu cele mai mari salarii din Uniunea Europeana

Salariile angajatilor variaza considerabil in functie de domeniul de activitate, precizeaza Eurostat in ultima sa statistica privind sectoarele cu venituri deosebit de mari si cele cu venituri foarte mici, masurate in castigurile salariale brute medii in euro. continuă pe Adevărul

VIDEO INTERVIU Avem cele mai mari salarii din Europa Centrala si de Est in administratia publica. Cum pot fi ele re-asezate, cum calculezi productivitatea unui functionar public si ce reforme se pot face

Marti dimineata s-au reluat in Parlament discutiile pe marginea Bugetului pentru acest an. Marea problema a acestui buget national este data de faptul ca majoritatea consistenta a banilor care intra in vistieria Statului se duce pe asa numitele cheltuieli rigide: salarii si pensii. HotNews a organizat luni o prima masa rotunda pe tema Bugetului, in care am abordat mai multe alte teme: cat de mare e datoria publica si pana unde ne putem indatora?, sunt prea mari salariile din sectorul public?, cum s-ar putea face o reforma a administratiei?, care sunt punctele forte si vulnerabilitatile bugetului? s. a. Au raspuns invitatiei noastre Florian Libocor, economist sef al BRD-GSG, Mihai Copaciu, director adjunct la Directia de modelare si prognoze macroeconomice din Banca Nationala a Romaniei, Laurian Lungu, co-fondator Consilium Policy Advisers Group si Ionut Dumitru, econimist-sef al Raiffeisen Bank.

Cele mai mari castiguri din istoria Loto 649. Pe ce loc este omul care a castigat 1,7 milioane de euro duminica

Lumea cauta mereu un mod de a se imbogati peste noapte, dar din pacate acest lucru nu este posibil decat daca ai mult noroc. Loto 649 a fost mereu un joc preferat de catre romani, iar daca ai si putin noroc, te poti culca si te trezesti bogat. Sansele de a castiga premiul cel mare .

Business report: Cele mai stupide taxe din istorie. Cum functioneaza masinaria de facut bani a BOR. Dan Sucu: Doar lucrurile simple functioneaza. Variantele Guvernului la legea salarizarii

Dan Sucu: Doar lucrurile simple functioneaza * Cele mai stupide taxe din istorie * Afacerile BOR. Cum functioneaza masinaria de facut bani * Ministrul Educatiei: Pastrarea traditiei de a oferi un martisor nu e un pericol. Mai ales daca e facut de manutele copiilor * Inteligenta artificiala fata cu democratia - sau despre Iluminismul 2. 0 si reinventarea societatii occidentale * De luni se schimba etichetele energetice ale electrocasnicelor vandute in Romania. Ce trebuie sa stiti * Variante analizate de Guvern la legea salarizarii: Reducerea veniturilor mari, prin eliminarea sporurilor, sau inghetarea lor si majorarea celor mai mici * Oros refuza sa publice lista consilierilor personali * Un celebru grup de moda italian inchide toate magazinele din Romania * Solutiile propuse de doi experti din SUA pentru taxe mai corecte si mai usor de platit. Americanii au datorii neplatite la stat de 1. 400 de miliarde de dolari.

Acum nu mai e un secret pentru nimeni: care sunt cele mai nepoluante masini din Europa

A fost publicat un raport de specialitate care analizeaza emisiile de carbon pentru 25 de automobile vandute in Europa. Raportul este intocmit de Green NCAP, un program de testare a automobilelor.

Sunt asteptate cozi infernale pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din Romania. Rutele alternative

Un dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din Romania, DN 68 A, intra in lucru. Din acest motiv, pe acest sector este asteptat sa se produca aglomeratie.

Potcoava si trifoiul, cele mai comune martisoare din Epoca de aur VIDEO

Nostalgicii Epocii de aur dar si tinerii curiosi sa vada martisoare purtate de mamele sau bunicile lor, pe vremuri, sunt invitati la Muzeul Judetean Buzau sa admire zeci de asemenea exponate.

Cele mai ciudate taxe din lume: de la impozitul pe ferestre la cel pe urina sau taxa pe chinez

De-a lungul istoriei au existat multe taxe ciudate, neobisnuite si chiar amuzante, unele implementate pentru a aduce venituri suplimentare, in timp ce scopul altora a fost de a promova schimbarea sociala. in cele ce urmeaza prezentam un top 10 al celor mai bizare taxe.

Campioana olimpica a Romaniei a trecut din barca la pistol: Mi-am lasat copilul, am plecat sa ma antrenez

Este considerata una dintre cele mai mari sportive din istorie, iar dupa o viata dedicata sportului, campioana olimpica a Romaniei a trecut din barca la pistol: Mi-am lasat copilul, am plecat sa ma antrenez. Despre cine este vorba. Campioana olimpica a Romaniei a trecut din barca la pistol Doina Ignat nu mai are nevoie de .

Care sunt concurentii de la Survivor care au operatii estetice

Reality show-ul Survivor Romania de la Kanal D se afla la cel de-al doilea sezon. Cele doua echipe: Faimosii si Razboinicii se bucura de concurenti care au fizic de invidiat. Unii dintre ei asa sunt inzestrati de mama natura, altii au apelat la operatii estetice. Iata care sunt concurentii de la Survivor Romania care au .

Studiu: 30% dintre vasluieni poarta galosi cu 2 numere mai mari din cauza unghiilor de la picioare

30% dintre vasluieni poarta galosi cu 2 numere mai mari din cauza unghiilor netaiate de la picioare!.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )