LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Carrefour Romania lanseaza portalul unic carrefour.ro: Supermarket Online, Carrefour Partenerii (marketplace), magazinul marcii proprii TEX, oportunitati de cariera si initiative corporate
 • Digitalizarea te-a scutit deja de bataia de cap pe care o presupune plata multora dintre facturi sau rezervarea celor mai bune locuri in sala de cinema. Daca nu esti un fan al umblatului printre rafturi sau pur si simplu nu ai timp de drumul pana la magazin, ai de acum solutia la indemana: portalul unic carrefour.ro, activ incepand cu 17 mai 2018.
  Adevarul.ro - 23 Mai 2018, 15:01

  Citeste articolul complet:
  Carrefour Romania lanseaza portalul unic carrefour.ro: Supermarket Online, Carrefour Partenerii (marketplace), magazinul marcii proprii TEX, oportunitati de cariera si initiative corporate


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.597 sec.