Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani vrea Ministerul Transporturilor sa cheltuiasca cu porturile Ovidiu, Medgidia si Luminita?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati bani vrea Ministerul Transporturilor sa cheltuiasca cu porturile Ovidiu, Medgidia si Luminita?

Ministerul Transporturilor vrea sa cheltuiasca 270 de milioane de lei pentru modernizarea si extinderea capacitatii de operare a trei porturi aflate in stare de degradare: Ovidiu, Medgidia si Luminita, iar o parte din bani urmeaza sa fie accesati din. continuă pe Wall-Street Ro

Cati bani castiga Elena Udrea in Romania si din ce. Fosta consiliera a lui Traian Basescu traieste in lux

Elena Udrea a pierdut, cel putin fizic, conexiunea cu domeniul afacerilor cat timp a stat inchisa in Costa Rica. Astfel, acum, multa lume se intreaba din ce isi castiga banii fostul ministru si mai ales din ce, in special dat fiind ca nu mai detine nicio functie. Cati bani castiga Elena Udrea in Romania si .

Ministerul Transporturilor a emis autorizatia de constructie pentru trenul pana la Aeroportul Otopeni

Ministerul Transporturilor a emis marti, 20 august, autorizatia de constructie pentru trenul pana la Aeroportul Otopeni, in vederea inceperii lucrarilor la linia ferata care va asigura legatura directa intre Gara de Nord din Bucuresti si Aeroportul.

Cati bani a dat Viorica Dancila pe elicopterul privat cu care a mers in Moldova. Reactia premierului

Viorica Dancila a mers cu un elicopter privat la vizita din Moldova, spre nemultumirea celor care de ani intregi se plang ca nu au o autostrada care sa lege regiunea de restul tarii. intrebata cat a costat zborul cu elicopterul de la Bucuresti pana la Iasi, Dancila a evitat sa dea un raspuns clar. Viorica .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )