Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cinci sfaturi pentru banci pentru 2019. Cum sa aiba bancherii o buna relatie cu un client pe care nu l cunoaste aproape deloc?

Hotnews Hotnews,
 Cinci sfaturi pentru banci pentru 2019. Cum sa aiba bancherii o buna relatie cu un client pe care nu l cunoaste aproape deloc?

De la 2%, cat era la inceputul acestui an, ROBOR la 3 luni a urcat la peste 3%, crescand corespunzator si ratele pe care romanii imprumutati in lei le achita bancilor. Pentru cei care au luat un credit in valuta, cursul euro a crescut de la 4. 64 la 4. 65 lei/euro. La o rata medie de 300 de euro, valoarea ratei a crescut cu circa 3 lei. Asta a simtit un client bancar in 2018. Pe client nu-l intereseaza eforturile bancii de a fi profitabila, taierile ei de costuri, eforturile in directia restructurarii samd. Si e normal, pentru ca nu e treaba lui. Treaba lui e ca banca sa ii ofere servicii de calitate. Daca poate. continuă pe Hotnews

PNL - proiect de buget alternativ pentru anul 2019

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, si vicepresedintele liberal, Florin Citu, au prezentat, astazi, un proiect de buget alternativ pentru anul 2019.

PNL a prezentat un proiect de buget alternativ pentru anul 2019

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, si vicepresedintele liberal Florin Citu au prezentat, joi, un proiect de buget alternativ pentru anul 2019, criticand faptul ca Guvernul nu a venit cu o propunere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )