Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt pensionarii de lux care au lunar 14.000 de lei

Antena3 Antena3,
Cine sunt pensionarii de lux care au lunar 14.000 de lei

Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii noiembrie, de 8. 980, din care 3. 435 beneficiari ai Legii 303/2004 privind statutul procurorilor si judecatorilor. Pensia medie in acest caz. continuă pe Antena3

Cine sunt PSD-istii care au sustinut Guvernul Tudose in sedinta CEx

Social-democratii membri ai Comitetului Executiv National au votat luni in proportie covarsitoare pentru retragerea sprijinului acordat Guvernului, fapt ce a dus si la o demisie a lui Mihai Tudose. 60 de.

Cine mai ramane din Guvernul Tudose si cine sunt noii ministri ai viitorului Executiv

La 1 februarie am putea avea un guvern nou, functional. Se poarta deja negocieri pentru formarea noului Guvern, care va avea in componenta si nume din Executivul Tudose. ALDE isi va pastra portoflii.

Cine sunt norocosii care scapa de impozit, de la 1 februarie

Programatorii cu studii medii care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior vor fi scutiti de impozitul pe salariu de la 1 februarie 2018, anunta Ministerul Comunicatiilor,.

Cine sunt MILIONARII Europei asteptati de TIRIAC la vanatoarea de la BALC

Pe domeniul de 150 de hectare de la Balc al afaceristului Ion Tiriac se desfasoara de vineri pana duminica, controversata vanatoare anuala, la care sunt asteptati zeci de milionari din.

Trump a dat PREMIILE pentru stiri false. Cine sunt CASTIGATORII

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri premiile pentru fake news stiri false), denuntate inclusiv de senatori din tabara republicana, care au respins atacurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )