LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • In ciuda imbunatatirii stabilitatii economice, reformele structurale au tergiversat iar masurile de politica fiscala nu au facut decat sa puna in pericol aceasta stabilitate (raport)
 • Dupa cum s-a argumentat intr-o analiza recenta, 2015 a fost cel mai bun an economic pentru Romania de dupa 1989. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara consolidarea stabilitatii macro-financiare, un bun public important in dinamica unei economii, scrie economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu, intr-un raport transmis miercuri....
  Hotnews.ro - 16 Dec 2015, 10:24

  Citeste articolul complet:
  In ciuda imbunatatirii stabilitatii economice, reformele structurale au tergiversat iar masurile de politica fiscala nu au facut decat sa puna in pericol aceasta stabilitate (raport)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.538 sec.