LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Clientii Bancpost pot folosi cardurile de debit Bancpost inclusiv la bancomatele Bancii Transilvania, cu aceleasi comisioane pe care le au n prezent
 • Clientii Bancpost pot folosi cardurile de debit Bancpost inclusiv la bancomatele Bancii Transilvania, cu aceleasi comisioane de ridicare de numerar pe care le au in prezent la ATM-urile Bancpost, se arata intr-un comunicat transmis vineri de BT. Acestia au la dispozitie, pe langa cele 500 de ATM-uri Bancpost, si cele aproape 1.300 de bancomate BT.
  Hotnews.ro Actualitate - 07 Iun 2018, 15:15

  Citeste articolul complet:
  Clientii Bancpost pot folosi cardurile de debit Bancpost inclusiv la bancomatele Bancii Transilvania, cu aceleasi comisioane pe care le au n prezent


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.537 sec.