LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Comisia impune un set de reguli Gazprom pentru a permite fluxul liber de gaze la preturi competitive pe pietele gazelor din Europa Centrala si de Est
 • Comisia Europeana a adoptat o decizie prin care impune companiei Gazprom, timp de opt ani, un set de reguli care sa abordeze preocuparile Comisiei in materie de concurenta si sa permita libera circulatie a gazelor la preturi competitive pe pietele de gaze din Europa Centrala si de Est, in beneficiul consumatorilor si al intreprinderilor europene.
  Adevarul.ro - 24 Mai 2018, 15:57

  Citeste articolul complet:
  Comisia impune un set de reguli Gazprom pentru a permite fluxul liber de gaze la preturi competitive pe pietele gazelor din Europa Centrala si de Est


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.542 sec.