LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Consumul final de energie si resurse a scazut in 2014 cu 0,7% fata de 2013. Industria a realizat cresteri, agricultura si populatia au consumat mai putin
 • Consumul energetic total al Romaniei a scazut cu 149.000 tone echivalent petrol, respectiv 0,7%, fata de anul 2013, in conditiile in care consumul final a crescut cu 2,4% in industrie, dar a scazut in sectorul tertiar, agricultura si la nivelul populatiei, potrivit datelor furnizate de catre Institutul National de Statistica (INS).
  Adevarul.ro - 02 Nov 2015, 14:02

  Citeste articolul complet:
  Consumul final de energie si resurse a scazut in 2014 cu 0,7% fata de 2013. Industria a realizat cresteri, agricultura si populatia au consumat mai putin


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.537 sec.