Libnet.ro
UNICEF

08:30

Corina Cretu demasca minciunile PSD: Centura Capitalei nu a ajuns la Comisia Europeana,magistrala de metrou M6 nu s-a aprobat

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu demasca minciunile PSD: Centura Capitalei nu a ajuns la Comisia Europeana,magistrala de metrou M6 nu s-a aprobat

Comisarul european Corina Cretu a dezvaluit intr-un interviu multitutindea problemelelor cu care se confrunta Romania, aratand ca o mare parte dintre acestea, inclusiv cele legate de obtinerea fondurilor europene sunt legate de inconstanta Executivului, care schimba proiectele, dupa cum schimba ministri. continuă pe Adevărul

Corina Cretu, mesaj pentru PSD: Raportul MCV nu trebuie privit ntr-o cheie complotista. Un Roexit ar fi o catastrofa nationala

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, considera ca Romania trebuie sa continue drumul sau european, apreciind ca o eventuala parasire a Uniunii Europene ar fi o catastrofa nationala.

Corina Cretu, intrebata daca demisioneaza din PSD: Nu stiu de ce ma ataca, poate sunt niste calcule politice

Comisarul european Corina Cretu se afla intr-un razboi deschis cu partidul care a propulsat-o la Bruxelles, PSD! Desi a anuntat ca va da formatiunea in judecata, cat si pe Codrin Stefanescu, pentru.

Corina Cretu, intrebata daca demisioneaza din PSD: Nu ma gandesc la ora actuala decat la a-mi indeplini mandatul

Comisarul european Corina Cretu se afla intr-un razboi deschis cu partidul care a propulsat-o la Bruxelles, PSD! Desi a anuntat ca va da formatiunea in judecata, cat si pe Codrin Stefanescu, pentru.

Lider PSD, dupa publicarea Raportului MCV: Am sunat-o pe Corina Cretu. Se solicita o lovitura de stat Romaniei

Senatorul PSD Serban Nicolae ataca virulent oficialii de la Bruxelles, dupa publicarea raportului MCV. Social-democratul spune ca a sunat-o pe Corina Cretu pentru a-i cere sa se delimiteze de deciziile din Parla.

Serban Nicolae: Am sunat-o pe Corina Cretu sa se delimiteze de aceasta ticalosie. Practic se cere o loviturp de stat

Senatorul PSD Serban Nicolae sustine ca a sunat-o pe Corina Cretu, mentionand ca intentioneaza sa ii solicite sa se delimiteze de deciziile din Parlamentul European care vizeaza Romania. Am.

Ar accepta Corina Cretu sa fie premier? Mesajul transmis Guvernului

Comisarul european Corina Cretu a afirmat, intr-un interviu pentru Romania Tv, ca nu i s-a propus sa fie premier si ca aceasta functie nu intra in calculele ei de viitor. Corina Cretu sustine ca ar vrea sa fie in continuare comisar european.

Ce spune Corina Cretu despre functia de premier

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, exclude varianta de a deveni prim-ministru al Romaniei. Nu intra in niciun caz in calculele mele de viitor. ) Eu le multumesc tuturor.

Corina Cretu: Nu trebuie sa ne jucam cu viitorul nostru

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, considera ca Romania trebuie sa continue drumul sau european, apreciind ca o eventuala parasire a Uniunii Europene ar fi o catastrofa.

Corina Cretu, despre raportul MCV: Cred ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a vorbit despre rezolutia din PE si raportul MCV, spunand ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii. in primul rand PE a adoptat.

Firea si Dragnea, fata in fata la sedinta PSD! Primarul Capitalei: Deranjeaza faptul ca spun adevarul (VIDEO)

Sedinta tensionata, marti, in PSD. Primarul Capitalei Gabriela Firea, pentru prima data fata in fata cu Liviu Dragnea de la atacurile virulente de saptamana trecuta. Aceasta a spus ca este.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )