Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Cretu: Romania este una dintre cele mai sarace tari europene. Pentru parteneriate public-private toti romanii vor plati

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu: Romania este una dintre cele mai sarace tari europene. Pentru parteneriate public-private toti romanii vor plati

Comisarul european Corina Cretu a declarat, vineri, ca principala preocupare a autoritatilor romane trebuie sa fie cheltuirea banilor oferiti de Uniunea Europeana si abia apoi sa se angajeze in parteneriate public-private, pentru care romanii vor plati. continuă pe Adevărul

Tabloul complet de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a scapat de una dintre cele mai importante adversare, dar va da peste...

Simona Halep si-a aflat toate adversarele de la Turneul Campioanelor. Ultima jucatoare calificata la Singapore este cehoaica Karolina Pliskova, dupa ce Kiki Bertens locul 10 WTA) a fost eliminata de la turneul d.

Blugii care au secat marea! BBC: Este unul dintre cele mai mari dezastre ecologice (FOTO)

Secarea Marii Aral, din Kazahstan, este pusa pe seama cultivarii bumbacului si productia blugilor, potrivit unui documentar. in locul marii Aral acum este desert, marea din Kazahstan incepand sa scad.

Compania PetrolExportImport, una dintre cele mai vechi din Romnia, intra n faliment

Tribunalul Bucuresti a dispus intrarea in faliment prin procedura simplificata a debitorului PetrolExportImport si a numit lichidator judiciar provizoriu Casa de Insolventa Ionescu si Sava, potrivit unui anunt publicat pe Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Cum se prepara gutuiata, una dintre cele mai apreciate bauturi ale toamnei. Reteta pastrata in Romania din mosi-stramosi

Reteta din mosi-stramosi este adusa in paharele contemporanilor si disecata in esenta ei de catre expertul gastronom Gina Bradea: Drumul corect catre perfectiunea unui preparat este, de multe ori, simplitatea.

ALERTA METEO: Ploile pun stapanire pe ROMANIA! Care sunt ZONELE cele mai EXPUSE...

Daca in ultimele zile valorile termice au fost usor mai ridicate fata de media consemnata pentru luna octombrie, meteorologii atrag atentia ca vremea se va schimba treptat in urmatoarea.

Simpla, de la tara, si cu strungareata. Imagini nemaivazute cu Irina Rimes. Ce transformata este acum!

Considerata una dintre cele mai in voga artiste din Romania, Irina Rimes nu uita de unde a plecat: un satuc din Republica Moldova in care parca timpul a stat in loc. Citeste continuarea.

Cum a ajuns o sticla de whisky sa coste 1,1 milioane de dolari. Bautura mai este denumita si Sfantul Graal

Macallan Valerio Adami 1926 este una dintre cele mai rare si mai ravnite sticle de whisky fabricate vreodata, potrivit specialistilor de la o casa de licitatie din Scotia.

Recompensa de zece milioane de dolari oferita de SUA. Cine este personajul cautat de FBI

Statele Unite au anuntat marti ca ofera o recompensa de zece milioane de dolari pentru orice informatie ce ar putea conduce la arestarea sefului cartelului Jalisco Noua Generatie, una dintre cele mai.

Ionut Budisteanu, unul dintre cei mai influenti tineri din lume, stie cum va arata lumea de maine!

Ionut Budisteanu a devenit bursier al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei cand avea 15 ani. in 2013 a obtinut recunoasterea internationala, dupa ce a obtinut marele premiu la una dintre cele .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )