Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cozonacii se scumpesc de Paste. Cu cat va creste pretul

Adevărul Adevărul,
Cozonacii se scumpesc de Paste. Cu cat va creste pretul

Anul acesta cozonacii vor fi mai scumpi decat anul trecut din cauza costurilor majorate de productie si transport, respectiv al gazelor naturale, energiei electrice si al combustibililor, dar si din cauza costurilor crescute cu forta de munca, generate de majorarea salariilor de la 1 ianuarie, a anuntat Aurel Popescu, presedintele Rompan. continuă pe Adevărul

Cat de scumpe sunt primele legume romanesti de anul acesta. Preturi de lux

Primele legume romanesi de sezon de anul acesta au preturi exorbitante. Rosiile se vand chiar si cu 30 de lei kilogramul, in timp ce cartofii noi ajung la 10 lei pentru un kilogram. Producatorii spun ca.

Scumpiri masive inainte de sarbatori. Mieii, mai scumpi anul acesta

Crescatorii de oi nu sunt dispusi sa faca reduceri de preturi anul acesta. Targurile de animale au fost inchise din cauza pestei porcine, iar ciobanii au fost nevoiti sa-si duca marfa la abator. Cei.

Cat spune TVR ca va plati pentru Cerbul de Aur anul acesta

Televiziunea publica are alocati aproximativ 5. 9 milioane de lei circa 1,2 milioane euro) pentru editia din acest an a festivalului Cerbul de Aur, dupa cum a precizat institutia, la solicitarea HotNews. ro. Suma este mai mare decat cea raportata de presa in privinta cheltuielilor alocate anul trecut pentru vedetele invitate, dar si decat platile mentionate in raportul de activitate al TVR pentru 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )