LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Credite de peste 10 miliarde lei aprobate prin IMM Invest. Paun: Foarte multa lume a crezut ca e un program in care se dadeau tigai gratis
 • IMM Invest a plecat, de la bun inceput, cu o imagine falsa, iar foarte multa lume a crezut ca este vorba despre un program in care se dadeau tigai gratis, a declarat, duminica, Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM), scrie Agerpres.
  Adevarul.ro - 27 Iul, 09:29

  Citeste articolul complet:
  Credite de peste 10 miliarde lei aprobate prin IMM Invest. Paun: Foarte multa lume a crezut ca e un program in care se dadeau tigai gratis


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.52 sec.