Libnet.ro
UNICEF

22:00

Zi cruciala pentru gazele din Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Zi cruciala pentru gazele din Marea Neagra

Companiile care exploateaza gaze din zacamintele din Marea Neagra asteapta astazi o decizie cruciala. Proiectul de lege care stabileste unele masuri care sa le permita exploatarea se afla la vot final in plenul Camerei Deputatilor si va primi si raport de la Comisia pentru industrii. Daca o decizie nu este data astazi, operatorii care vor sa faca investitii vor trebui sa astepte toamna, pentru urmatoarea sesiune parlamentara. continuă pe Adevărul

Discutiile n Parlament pe Legea privind operatiunile petroliere offshore se prelungesc: Deputatii mai au de stabilit regimul fiscal pentru gazele din Marea Neagra

Deputatii din comisia pentru industrii au discutat luni mai multe articole din Legea privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore). insa, discutiile asupra unui capitol esential din lege, cel referitor la modul in care vor fi taxata productia de gaze din Marea Neagra, au fost amanate pentru marti, urmand ca votul final in plenul Camerei Deputatilor sa fie dat saptamana viitoare. in ceea ce priveste partea mai tehnica din lege, cea legata de autorizatiile de construire, deputatii au convenit luni scutirea operatorilor de la obligatia de a obtine planurile urbanistice zonale pentru lucrarile subterane pana la terminalele de coasta. intr-un fel, s-a revenit la forma trimisa initial de Guvern in Parlament, care apoi a fost modificata de Senat.

Ministrul ungar de externe: Gazele romanesti din Marea Neagra ar putea asigura jumatate din consumul Ungariei

Gazele naturale extrase din Marea Neagra ar putea asigura din 2022 jumatate din necesarul de consum al Ungariei, care este in prezent circa 10 miliarde de metri cubi pe an, a declarat recent ministrul pentru Afaceri Externe si Comert de la Budapesta, Peter Szijjarto, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe din Ungaria.

Romania are verde spre iliberalism. Cum a ajuns Liviu Dragnea sa decida investitia de zeci de miliarde de euro in gazele din Marea Neagra

Este clar ca avem o problema atunci cand domnia legii si interesul national nu mai conteaza daca cineva care vrea sa faca afaceri in tara asta trebuie sa ajunga la marele jupan in birou pentru a-l face sa inteleaga rostul unei investitii de zeci de miliarde de euro.

VIDEO Exercitii ale Marinei turce in Marea Neagra: Un submarin scufunda un vas petrolier

Submarinul Yildiray a scufundat un vas petrolier in cursul unor exercitii organizate de Marina turca in Marea Neagra. Un filmulet cu acest episod a fost publicat pe Internet.

Romania se inarmeaza! Mutare de ULTIMA ORA la Marea Neagra

Procedura de achizitie a celor patru corvete multifunctionale destinate Marinei Militare Romane este in desfasurare, fiind depuse patru oferte, din care una va fi selectata, a declarat, sambata, la Constanta,.

Atac armat in fata unei scoli din Marea Britanie

Un barbat in varsta de 30 de ani a fost impuscat luni dimineata, in apropierea unei scoli primare de langa orasul Bury, situat in zona metropolitana Manchester, Marea Britanie, informeaza The.

Pescari din Marea Britanie, furiosi pe romnii care pescuiesc ilegal si se lauda pe Facebook cu crapii furati - The Sun

Un grup de romani fura crapi din iazuri pescuind ilegal in Marea Britanie si se lauda cu pestii in postari pe Facebook, au afirmat pescari britanici furiosi, relateaza The Sun, citat de Agerpres.

Medic condamnat la inchisoare pentru ucidere din culpa, dupa ce o adolescenta de 17 ani a murit. Tatal fetei: As fi fost multumit daca fata mea traia

Medicul Carmen Braia, de la Sectia ORL a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu-Jiu, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa moartea unei paciente. De asemenea, medicul t.

SUA impun tarife vamale de 25% pentru importuri din China n valoare de 50 miliarde dolari

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri impunerea de taxe vamale de 25% pentru importuri chinezesti in valoare de 50 de miliarde de dolari, continand tehnologii foarte importante in plan industrial, scrie AFP.

UPDATE SUA impun tarife vamale de 25% pentru importuri din China n valoare de 50 miliarde dolari / China replica prin represalii echivalente si cere o actiune colectiva

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri impunerea de taxe vamale de 25% pentru importuri chinezesti in valoare de 50 de miliarde de dolari, continand tehnologii foarte importante in plan industrial, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )