LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Cum a ajuns suspendarea contributiilor la Pilonul II n programul Guvernului. Seful Comisiei de Prognoza: E o eroare materiala si am demarat o ancheta
 • Presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, Ion Ghizdeanu a declarat luni dimineata pentru HotNews.ro ca se fac mai multe analize referitoare la Pilonul II de pensii, dar si ca in proiectul transmis a fost o eroare materiala, nefiind vorba de suspendare, ci de o perioada in care sa poti opta pentru Pilonul II.
  Hotnews.ro Actualitate - 21 Mai 2018, 10:05

  Citeste articolul complet:
  Cum a ajuns suspendarea contributiilor la Pilonul II n programul Guvernului. Seful Comisiei de Prognoza: E o eroare materiala si am demarat o ancheta


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.533 sec.